El Sindicat de Llogateres torna a criticar 'l'ofec immobiliari' amb una nova concentració


Temes relacionats

El Sindicat de Llogaters es mobilitza per aturar un desnonament a Sant Cugat (17/oct/18)

Una quarantena de persones es concentra per visibilitzar l'encariment 'abusiu' dels lloguers (12/oct/07)


  • Comparteix:

La concentració ha aplegat prop d'un centenar de persones davant l'ajuntament

La concentració ha aplegat prop d'un centenar de persones davant l'ajuntament

El Sindicat de Llogaters segueix la seva croada contra la dificultat de l'accés a l'habitatge a Sant Cugat amb una concentració aquest dilluns a la plaça de la Vila amb un centenar de persones. El col·lectiu ha tornat a reclamar a l'Ajuntament solucions a 'l'ofec immobiliari' en aquesta ocasió amb el cas de Tayeb i la seva família, veïns del municipi des de fa 10 anys. El santcugatenc critica que la propietària del pis on residia l'ha fet fora al·legant un impagament del lloguer que, diu, no s'ha donat.

El sindicat ha criticat les solucions donades fins ara per Serveis Socials de l'Ajuntament, a falta de la versió del consistori. Fins ara, exposa l'entitat, el consistori ha ofert a Tayeb allotjament durant tres setmanes a un hostal de Sant Cugat però lamenten que, abans d'expirar aquest termini, la família hagi estat derivada a un hostal de Sabadell.

El col·lectiu assegura que l'arrendadora argumenta que no ha rebut cap mensualitat del pis on vivia Tayeb, a l'avinguda de Catalunya. Fet que el col·lectiu i l'afectat desmenteixen, tot i no poder acreditar l'existència d'un contracte de lloguer.

Tayeb té un sou de 1.350 euros i la seva dona no treballa per malaltia. L'home assegura que amb els preus que es demanen per un lloguer a Sant Cugat no pot sufragar aquesta despesa ni les familiars. L'Ajuntament, segons el sindicat, li ha proporcionat un subsidi perquè pugui fer la compra diària però, considera, 'no és suficient'. El consistori ha confirmat que segueix el cas des de Serveis Socials des de fa temps i que s'ha ofert ajuda per un temps per poder trobar una solució alternativa, a més d'altres ajuts que ja rep.

El Sindicat de Llogaters es reunirà amb l'alcaldessa, Carmela Fortuny, aquesta setmana.




Tayeb

Tinc un sou de 1.350 euros i he de pagar l'escola i el menjador dels meus fills, la benzina per anar a treballar, la roba dels nens, l'aigua, la llum, el gas... No puc pagar-ho tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.