Cinquanta sancugatencs visiten el Parlament de Catalunya amb l'alcalde


  • Comparteix:

Els visitants han pogut conèixer per dins l'hemicicle

Els visitants han pogut conèixer per dins l'hemicicle

Uns cinquanta veïns de la nostra ciutat han visitat aquest dissabte al matí el Parlament de Catalunya. Una visita que ha durat prop de dues hores, i que ha tingut com a guia l'alcalde de Sant Cugat i parlamentari de CiU, Lluís Recoder.

Acostar la seu del poder legislatiu als santcugatencs ha estat l'objectiu de la visita guiada que aquest dissabte han fet cinquanta veïns de la nostra ciutat al Parlament de Catalunya. Els visitants, que s'han desplaçat fins el Parc de la Ciutadella amb autocar, s'han mostrat molt satisfets per la possibilitat de conèixer de prop una institució tant important per la vida política de Catalunya.

Visitants

M'ha encantat. És molt interessant perquè et fas a la idea del que representa una institució com aquesta . Així els ciutadans coneixem millor la feina dels polítics, de fet m'agradaria poder visitar més institucions.


La visita ha comptat amb un guia d'excepció, l'alcalde Lluís Recoder, que compagina la seva feina al capdavant del consistori amb la de parlamentari. Recoder s'ha mostrat molt satisfet de poder mostrar als ciutadans de Sant Cugat una institució com el Parlament.

Lluís Recoder

És un grupet petit de diputats que treballen una llei, com la ponència de l'Estatut, que després es presenta en comissió que es reuneix a la sala que visitarem ara.


L'anècdota de la visita ha estat la curiositat dels visitants, la majoria d'ells gent de la tercera edat, per les làmpares que hi ha a l'hemicicle, que tenen més de tres-cents anys d'antiguitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.