Els Mossos detenen un home just després de robar a una casa de Mira-sol

El presumpte lladre duia un mitjó amb joies


  • Comparteix:

Les joies i el mitjó confiscats per Mossos / Foto: Mossos

Les joies i el mitjó confiscats per Mossos / Foto: Mossos

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Cugat.cat la detenció aquest dilluns, a dos quarts de cinc de la tarda, d'un home de 36 anys que presumptament hauria robat joies d'un domicili del passeig del Baixador 39, a Mira-sol. Després de l'alerta de la central d'alarmes, els Mossos s'han personat al domicili quan l'individu encara romania a la finca, una casa de quatre vents, a la qual hauria accedit a través d'una finestra. Quan els agents hi han entrat, l'home ha aprofitat per escapar, però els agents l'han localitzat a 50 metres de l'habitatge, al carrer d'Alacant.

La identificació del presumpte lladre, un barceloní amb cinc antecedents, coincidia amb les imatges de les càmeres de seguretat de la casa. En el moment de la captura, l'home portava joies, com arracades, penjolls i rellotges, a l'interior d'un mitjó.

La detenció ha tingut lloc minuts després de l'entrada dels Mossos al domicili, quan han constatat l'entrada amb força en veure trencada una finestra i regirades les habitacions. L'individu ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos i aquest dimarts passarà a disposició del jutge, acusat d'un delicte de robatori amb força en habitatge. Delicte que ja acredita en el seu historial, juntament amb el de furt i amenaces.

L'actuació de Mossos forma part del dispositiu del cos i la Policia Local de prevenció de robatoris a vivendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.