Jocs, esbarjo i aprenentatge cooperatiu, nous cursos de l'Institut de la Infància


  • Comparteix:

El joc, clau en l'aprenentatge de la canalla / Foto: Institut de la Infància

El joc, clau en l'aprenentatge de la canalla / Foto: Institut de la Infància

L'Institut de la Infància ja té programats els cursos del que queda d'any per a la formació d'infants. Es tracta de tallers i jornades on s'abordarà el joc, l'hora del pati i la cooperació entre la canalla com a eines per a l'aprenentatge. Tota la informació al respecte es troba al web de l'entitat.

El 17 de novembre l'Institut de la Infància porta a la Casa de Cultura la Jornada vivencial de joc a l'àmbit educatiu 'Juguem-hi tots! Aprenem i llegim jugant'. Es tracta d'una iniciativa on els assistents es posaran a la pell de la canalla per aprendre la importància del joc en l'aprenentatge.

Aquesta jornada tindrà continuïtat el 9 de febrer amb el monogràfic 'El pati: espai exterior de joc i aprenentatge', un curs que té el reconeixement del departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Més activitats
Ja estan obertes les inscripcions per al curs 'Aprenentatge cooperatiu a l'aula 0-3', que tindrà lloc entre el 24 de novembre i el 15 de desembre. Es tracta d'una proposta on s'aprendrà a crear dimàmiques dins l'aula perquè cada infant desenvolupi el seu propi rol.

També es pot formalitzar ja la inscripció al taller 'El Nadal a l'escola 0-3', on es facilitaran recursos pedagògics per a aquesta època de l'any. El curs estarà impartit per Dàmaris Gelabert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.