Balanç desigual de la primera Acampada Jove, en el marc de la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Pocs joves acampen, però el concert i els debats apleguen força participació

Pocs joves acampen, però el concert i els debats apleguen força participació

La primera Acampada Jove al Parc de l'Arborètum, que s'ha fet en el marc de la Festa de Tardor, ha obtingut una resposta desigual entre la joventut santcugatenca. Tot i que l'acampada no ha reunit el nombre esperat de joves, els debats i concerts organitzats han tingut força èxit. La Comissió de la Festa de Tardor i les entitats de lleure treballaran, ara, perquè a l'edició de l'any vinent sigui tot un èxit.

La primera acampada Jove al Parc de l'Arborètum ha servit als joves sancugatencs per celebrar l'última edició de la Festa de Tardor de manera diferent. Enguany aquesta iniciativa ha estat una de les moltes novetats que els santcugatencs han pogut gaudir en el municipi. Encara que la participació de l'acampada no ha sigut massiva, des de l'organització valoren amb satisfacció l'acollida, per ser la primera edició.

Entre les activitats amb més èxit de participació destaquen tres debats sobre espai per a joves, habitatge, oci i cultura. Un dels dinamitzadors d'aquesta proposta, Oriol Arechavala, fa una valoració d'aquestes activitats, que han concetrat a més d'una vintena de persones per debat.

Oriol Arechavala

Els debats els valorem molt positivament, ja que han participat més d'una vintena de persones per debat. Qualitativament ha estat molt positiu, i sobretot ha servit per realitzar propostes per a polítiques per a joves.


Després d'aquesta primera edició de l'acampada jove de la Festa de Tardor, l'organització vol treballar per tal de millorar aquesta proposta, ja que creuen que és una bona idea, perquè la joventut de Sant Cugat participi en els actes que es fan en el municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.