La fundació Ivan Mañero i l'ONG AMIC organitzen el 9è sopar solidari 'Cap nen sense drets'

Els fons recaptats aniran a projectes per als infants de Guinea Bissau


  • Comparteix:

El cartell d'enguany / Foto: Fundació Ivan Mañero

El cartell d'enguany / Foto: Fundació Ivan Mañero

La fundació Ivan Mañero i l'ONG Associació Mèdica per a la Infància (AMIC) organitzen el 9è sopar benèfic 'Cap nen sense drets'. La vetllada se celebrarà el 22 de novembre al restaurant Can Magí i reunirà algunes de les cares més conegudes del panorama artístic i televisiu. La periodista Núria Roca serà la padrina de l'acte i l'actriu i presentadora Elsa Anka el conduirà. L'objectiu del sopar és recaptar fons per a programes que millorin la qualitat de vida, drets i educació dels infants de Guinea Bissau.

Noms propis com la 'youtuber' Aida Domènech 'Dulceida', la periodista Beatriz Cortázar, l'exmembre de la selecció espanyola de natació artística Thaïs Henríquez, l'actriu Cristina Brondo i el futbolista de l'Espanyol Diego López, entre d'altres, ja han confirmant la seva presència.

Els assistents col·laboraran mitjançant donatius i també a través de la participació en el sorteig que se celebrarà durant el sopar benèfic. A més, per a qui no hi pugui assistir, es podran fer donacions a la Taula 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.