Els instituts públics de Sant Cugat participen al projecte 'La maleta de les famílies'


  • Comparteix:

L'institut Arnau Cadell és un dels quatres centres de secundària públics de Sant Cugat / Foto: Arnau Cadell

L'institut Arnau Cadell és un dels quatres centres de secundària públics de Sant Cugat / Foto: Arnau Cadell

Els instituts Arnau Cadell, Joaquim Pla i Farreras, Leonardo da Vinci i Angeleta Ferrer participen al projecte d'orientació educativa 'La maleta de les famílies'. Es tracta d'una proposta que aquest curs arriba a 36 centres educatius de la demarcació de Barcelona i que treballa l'acompanyament de les famílies dels alumnes perquè aquests facin la tria de l'itinerari educatiu i professional.

Les xerrades, els tallers i les tutories són algunes de les eines que es treballen per reforçar la tasca d'acompanyament. El projecte se sustenta en el fet que el paper de les famílies és clau a l'hora de guiar el jovent a l'hora d'introduir-se a l'ensenyament superior o al món laboral.

L'any passat els quatre centres públics de Sant Cugat ja van participar a aquest programa, impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament. 'La maleta de les famílies' forma part del Pla d'actuació de la Gerència de Serveis d'Educació de l'ens supramunicipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.