Obertes les inscripcions per al concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis


  • Comparteix:

L'any passar Ses Majestats van estrenar carrosses

L'any passar Ses Majestats van estrenar carrosses

Els interessats a participar al 18è Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis de l'any que ve ja poden inscriure's. Per apuntar-se al certamen, organitzat per la Penya Regalèssia, cal formalitzar-ho presencialment a l'Ateneu o telemàtica, enviant un correu electrònic a amicsvetreg@gmail.com. Les inscripcions es tanquen el 30 de novembre.

CONSULTA AQUÍ LES BASES DEL CONCURS

La Cavalcada de Reis està organitzada per l'Ajuntament amb el suport dels Amics dels Veterans i de la Regalèssia. El tema d'enguany per a la decoració de les carrosses és el desert i des de la Penya Regalèssia recorden que és una celebració sobretot adreçada als més petits i que és important la implicació dels carrossaires. Per això, el membre Nacho Gonzalvo, demana que els participants treballin amb temps la carrossa per tal que sigui una cosa 'més vistosa per la gent'.

En l'edició passada, Pim Pam Pum va tornar a fer-se amb un primer premi del concurs de carrosses, mentre que Creu Roja, Tardinàrium, el Club Tennis Natació i els Bastoners han assolit el segon, tercer, quart i cinquè premi, respectivament. La competició va tenir la participació d'una quinzena de carrosses.


Nacho Gonzalvo

El que no volem, exageradament, és que en els últims dos dies agafis un camió o remolc i, ràpidament, facis una cosa que et sembli que està bé. Volem que sigui una cosa més treballada perquè sigui més vistosa per la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.