Sant Cugat prepara una vintena d'activitats contra la Violència de Gènere

Les activitats del Dia Internacional contra la Violència Masclista aniran del 9 de novembre a l'1 de desembre


  • Comparteix:

El tapís 'Barques bategant' ha estat teixit per dones supervivents de la violència de gènere / Foto: Localpres

El tapís 'Barques bategant' ha estat teixit per dones supervivents de la violència de gènere / Foto: Localpres

Sant Cugat se suma al Dia Internacional contra la Violència Masclista amb prop d'una vintena d'activitats que començaran el 9 de novembre amb l'obra de teatre 'Ja no puc més' i que clouran l'1 de desembre amb el concert de Luz Casal. La programació es complementa amb tallers, xerrades i cursos de defensa personal, entre d'altres. Divendres 23 de novembre serà el dia en què es donin a conèixer les dades de la violència masclista a Sant Cugat durant el 2017. L'acte central de commemoració serà dissabte 17 de novembre amb el muntatge 'Inèrcia', al Casal de Torreblanca.

Programa d'activitats

Divendres, 9 de novembre, a les set de la tarda a la Casa de Cultura, teatre amb l'obra 'Ja no puc més', a càrrec de la directora i actriu Rosa Sicart. Activitat gratuïta.

Dimarts, 13 de novembre, a les set de la tarda xerrada 'Las modernas 'sinsombrero'' amb les pintores Maruja Mallo i Ángeles Santos, les modernes 'sinsombrero''. Entrada gratuïta. A l'Ateneu.

Dissabte, 17 de novembre, a les vuit de la tarda teatre 'Inèrcia' de Marina Paytubí. Acte central de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista. Al Casal de Torreblanca.

Dimarts, 20 de novembre, a les set de la tarda sessió d'escolta 'Dones al Billboard'. La cap de musicals de Cugat.cat, Jèssica Sotodosos, presenta una selecció musical de singles interpretats per dones que van poder arribar a les llistes de 'Billboard' a la dècada dels 80. Activitat gratuïta. Aforament limitat. Als Cercles d'Art de l'Ateneu.

Dijous, 22 de novembre, a les set de la tarda xerrada 'Stop a l'abús' al Casal de Mira-sol. A càrrec de Noemí Bras, infermera i 'coach' emocional.

Divendres, 23 de novembre, a les sis de la tarda projecció i posterior col·loqui sobre 'En tierra de hombres'. Al Casal de les Planes.

Divendres, 23 de novembre, a les vuit de la tarda taller de defensa personal femenina a càrrec de la Policia Local amb la col·laboració del Gimnàs Mugendo.

Divendres 23 de novembre, a les nou del vespre teatre amb l'obra 'Bombers' de Jean-Benoît Patricot. Preu de l'entrada 10 euros. Teatre de Mira-sol.

Dissabte, 24 de novembre, a dos quarts d'onze del matí lectura del manifest 'Cultura popular lliure de masclisme' a càrrec 'Anna Valderrama a la plaça d'Octavià.

Dissabte, 24 de novembre, a les onze del matí gimcana per l'empoderament de les dones a la plaça d'Octavià. Organitza ADE Vallès.

Dissabte, 24 de novembre, a dos quarts de cinc de la tarda xerrada sobre 'Mesures de prevenció davant conflictes d'abús en la intimitat a l'AF i l'Esport' a la Casa de Cultura.

Diumenge, 25 de novembre, a les dotze del matí taller col·lectiu ' 'Explica-ho! Juntes fem visibles les violències' a la plaça d'Octavià, organitza Hora Bruixa.

Dimarts, 27 de novembre, a les sis de la tarda teatre amb 'Judici a Helena' a la Casa de Cultura. Activitat gratuïta.

Dimarts, 27 de novembre, a les nou del vespre partit de futbol mixt a la ZEM Jaume Tubau.

Dijous, 29 de novembre, a les vuit de la tarda a l'Ateneu concert del cicle 'La Cambra de l'Ateneu': Sofia Ribeiro & Bartolomeo Barenghi. Entrada gratuïta.

Dissabte, 1 de desembre, a les nou del vespre concert de Luz Casal al Teatre-Auditori. Luz Casal presenta el seu nou treball 'Que corra el aire'. Preu de l'entrada de 26 a 52 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.