La Taula de Discapacitats engega una campanya per corregir actituds quotidianes poc cíviques


  • Comparteix:

Es tracta de corregir actes com deixar el cotxe mal aparcat o no recollir els excrements dels gossos

Es tracta de corregir actes com deixar el cotxe mal aparcat o no recollir els excrements dels gossos

'Deixa'm passar. No et passis'. Aquest és el lema de la nova campanya que ha engegat la Taula de Discapacitats de Sant Cugat. L'objectiu és sensibilitzar la població sobre actituds pròpies de la vida quotidiana que poden dificultar la vida de les persones amb minusvalideses. La campanya s'ha donat a conèixer en el marc de la mostra d'entitats de la Festa de Tardor.

La Taula de Persones amb Discapacitats també ha volgut aprofitar la mostra d'entitats de la Festa de Tardor per donar-se a conèixer i presentar una nova campanya de sensibilització.

D'una banda, el carrer Santiago Rusiñol ha acollit el muntatge 'Percepcions', dirigit per l'actriu santcugatenca Glòria Rognoni i a càrrec de la companyia de dansa Factoria Mascaró. De l'altra, des de l'estand d'aquest col·lectiu s'ha informat els ciutadans sobre l'existència d'aquesta taula i sobre les seves activitats.

La darrera és una nova campanya destinada a informar sobre aquelles activitats que fem en la nostra vida quotidiana i que poden dificultar la vida de les persones amb minusvalideses, com pot ser aparcar malament, no podar els matolls dels jardins que donen al carrer o no recollir els excrements dels gossos. Ho ha explicat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Volem donar a conèixer aquells detalls de la vida quotidiana que, a vegades per desconeixement i per no posar-nos al lloc de la gent, fem i que són actituds poc cíviques.


Aquesta campanya ha començat amb la distribució de tríptics informatius entre tots els ciutadans que han passat per la Festa de Tardor. La iniciativa dóna continuïtat, a més, a la campanya per l'accés dels gossos pigall a qualsevol establiment, una proposta que segons Tomàs, ha tingut molt d'èxit.

Enric Tomàs

Hem rebut moltes demandes des de diferents àmbits i també felicitacions a nivell supramunicipal. N'estem molt satisfets.


D'altra banda, alguns establiments de la ciutat s'han interessat també per la proposta de tenir les seves cartes en braille, per als invidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.