Tot a punt per a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Una edició anterior de de la Festa de Tardor

Una edició anterior de de la Festa de Tardor

La Festa de Tardor torna aquest cap de setmana, després que la pluja obligués a ajornar-la l'últim cap de setmana d'octubre. La comissió organitzadora ja té el nou programa d'activitats i recupera bona part de les propostes que no es van poder realitzar per les precipitacions. La previsió per aquest cap de setmana és de sol i bon temps. Es tracta de la 43a edició de la celebració, que enguany es desenvolupa sota el lema 'Construïm un Sant Cugat que no ens expulsi'.

Dissabte
La festa començarà dissabte amb el Mercat de Pagès, que es situarà a la plaça de Sant Pere i al carrer Major de nou a dues del migdia i on es vendran productes ecològics i de proximitat. De dos quarts d'onze a dos de tres de la tarda, la Rambla del Celler acollirà el Mercat de 2a mà. Altres activitats completaran la programació del matí:
- L'Ateneu organitza un curs de pessebre popular gratuït però que requereix inscripció (es pot formalitzar enviant un correu a secretaria@ateneu.cat)
- Als Jardins Paga-li Joan tindrà lloc una cursa d'orientació a partir de les deu
- Els Bastoners de Sant Cugat i el cos de dansa de l'Esbart oferiran actuacions a la plaça de l'Om entre les dotze i la una
- La plaça d'Octavià es convertirà en l'epicentre de la festa i acollirà la majoria d'activitats des de les deu del matí amb una venda d'artesania de Gàmbia que durarà tot el dia, ball, gimnàstica rítmica, sardanes, xocolatada i un correfoc a dos quarts de nou de la nit.
La jornada de dissabte tancarà al Casal Torreblanca amb un punt de trobada de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC).

Diumenge
Les propostes del segon dia de la Festa de Tardor es concentren al matí i tindran lloc, principalment, a la plaça de l'Om. Un taller de dibuix amb model organitzat per FIRART, un concert de jazz, una ballada de country i, a les dotze, començarà la diada dels Castellers de Sant Cugat. D'altra banda, la Fira d'Entitats es realitzarà entre la plaça d'Octavià i, majoritàriament, a la plaça de l'Om, de deu a dues del migdia i oferiran diverses activitats per a tots els públics. A la mateixa plaça a dos d'onze començarà una activitat familiar de Cal Temerari, 'Construïm la nostra ciutat'. Pels més curiosos, la Casa de Cultura obre portes a l'assaig de Pedra i Sang, que començarà a dos quarts d'onze del matí.

Aquestes seran les activitats de la programació d'aquest cap de setmana, però la Festa de Tardor també celebra el Festival Big Trona 2018 el pròxim dissabte 17 de novembre. La plaça de l'U d'octubre serà l'escenari d'un total de set concerts entre les vuit del vespre i les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.