Ocupen quatre pisos al barri de Volpelleres propietat de Banc Sabadell


  • Comparteix:

Ubicació dels pisos al carrer de Benet Cortada

Ubicació dels pisos al carrer de Benet Cortada

Quatre pisos d'un edifici del carrer de Benet Cortada, al barri de Volpelleres, han estat ocupats per famílies. Els habitatges són propietat de Banc Sabadell i estaven buits en el moment de l'ocupació, ara fa una setmana. Segons ha confirmat l'entitat financera, de moment s'ha presentat la demanda per iniciar el procés judicial de desallotjament, tot i que el banc assegura que en cas de detectar que es tracta de famílies en situació de vulnerabilitat s'iniciarà una negociació per trobar una solució.

Fonts del banc han explicat a Cugat.cat que en aquests casos es busca arribar a un acord que pot passar, per exemple, per l'habitatge social o un lloguer social. L'entitat bancària, a més, ho posa en coneixement dels serveis socials dels ajuntaments.

Pel que fa al cas de Sant Cugat, el consistori ha confirmat que té constàcia d'aquests casos d'ocupació i 'està fent un seguiment'.

De moment, l'entitat, que comercialitza els immobles a través de Solvia, ha contractat seguretat privada per a l'edifici, ja que encara queden pisos buits per vendre d'aquesta promoció de nova construcció. En el mateix sentit, Banc Sabadell assegura que aquesta situació d'ocupació no afecta els clients que han adquirit habitatges, ja que els quatre pisos ocupats són encara propietat de l'entitat financera que els tenia a la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.