La botiga Supernatural del passeig de Sant Ramon, al 'Comerços emblemàtics'


  • Comparteix:

Supernatural va obrir per primera vegada al carrer de Josep Anselm Clavé / Foto: Josep Arnau

Supernatural va obrir per primera vegada al carrer de Josep Anselm Clavé / Foto: Josep Arnau

La botiga de productes i alimentació natural Supernatural està a punt de celebrar les tres dècades de vida i ha visitat la secció 'Comerços emblemàtics' del 'Sant Cugat a fons'. El seu propietari, Josep Arnau, ha repassat amb Toni Samsó com ha canviat el comerç local des de la seva obertura i com ha afectat l'evolució de la configuració urbana a la ciutat al comerç.

ESCOLTA-HO

Arnau ha explicat que la vianantització del centre va portar un canvi en les compres dels clients i que ara fan compres 'més petites' tot i els intents d'oferir nous serveis, com aparcament gratuït uns minuts i l'acompanyament dels clients per carregar les compres fins el cotxe. Supernatural també ha incorporat l'enviament a domicili de la seva oferta de productes que s'ha ampliat des de la seva creació, 'amb les limitacions de 90 metres quadrats'.

Això sí, Arnau ha remarcat que els clients sempre s'han queixat que l'aparcament és massa lluny, 'fins i tot quan en teníem un a 20 metres'. El propietari de l'establiment també ha assenyalat que la societat santcugatenca ha desenvolupant amb els anys més interès per l'alimentació ecològica i de proximitat i per cuidar millor la seva salut.


Josep Arnau

Molta gent deia que l'aparcament li quedava molt lluny quan estava a 20 metres, un aparcament que pagàvem nosaltres. I ara en tenim un també molt a prop i hi ha gent que es queixa. Jo els explico que quan vas a uns grans magatzems, al final, aparques més lluny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.