Quim Masferrer dóna el protagonisme al públic aquest dissabte amb 'Bona gent'


  • Comparteix:

Quim Masferrer arriba al Teatre-Auditori / Foto: Guerrilla Produccions

Quim Masferrer arriba al Teatre-Auditori / Foto: Guerrilla Produccions

L'actor Quim Masferrer convertirà aquest dissabte el públic en protagonista en l'espectacle 'Bona gent'. El presentador d''El Foraster' convertirà el Teatre-Auditori en un dels pobles que visita al programa, un fet que, segons ha explicat a Cugat.cat, converteix cada función en 'única'. L'espectacle es podrà veure a partir de les nou del vespre i les entrades tenen un preu general de 24 euros, 17 per als menors de 20 anys, 19 per als menors de 29, 22 per als majors de 65, 22 per als grups.

ESCOLTA-HO

Masferrer ha explicat, això sí, que aquest espectacle es diferencia del programa televisiu perquè en el cas de les funcions teatrals, la gent és allà perquè ha vingut 'expressament a veure'm' i aquest és el 'denominador comú' que té tothom qui és a la sala. A l'entrevista, l'actor ha fet una petita pinzellada de l'estructura de l'espectacle, que, després del monòleg inicial, s'estructura únicament a partir del que expliquin els espectadors.

'Bona gent' acumula una trentena de representacions arreu del territori i Masferrer assegura que està 'molt content' amb com estan anant les funcions. 'Hi ha una parella que ha vingut sis vegades a veure'm! Em diuen que cada espectacle és diferent', ha revelat.


Quim Masferrer

Ens aplaudeixen als que pugem a l'escenari, els protagonistes sempre som els actors, les actrius, els artistes... Pero si no hi ha espectadors no hi ha espectacle. Em venia molt de gust això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.