El parc de les Dones de la Floresta acull un dinar solidari en suport al projecte 'Movil Kitchen'


  • Comparteix:

Interior del Movil Kitchen / Foto: Facebook Movil Kitchen

Interior del Movil Kitchen / Foto: Facebook Movil Kitchen

Veïns de la Floresta organitzen aquest diumenge al parc de la Dona una jornada solidària per recaptar fons per al camió del projecte 'Movil Kitchen', que elabora 300 racions diàries de menjar digne per a persones refugiades a Moira, a l'illa grega de Lesbos. La proposta principal de la jornada és un dinar popular que tindrà lloc a les dues del migdia, tot i que les activitats començaran a les dotze i acabaran amb un concert a partir de les quatre de la tarda.

La jornada començarà a les dotze del matí amb activitats infantils a càrrec de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'escola La Floresta. Una hora i mitja més tard, les voluntàries a Grècia Cristina Asens i Júlia Andrés compartiran amb els assistents la seva experiència. Després del dinar, Julio Botarga, cuiner impulsor de 'Movil Kitchen', explicarà el projecte. Per acabar, es podrà gaudir de concerts de Two Old Souls, Lupita i DJ Rambla entre les quatre i les sis de la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.