La col·laboració ciutadana fa possible una detenció al Pont de Can Vernet

L'operatiu preventiu de robatoris en habitatges se salda amb 36 detencions aquest any


  • Comparteix:

Agents de Mosso i Policia Local / Foto: Localpres

Agents de Mosso i Policia Local / Foto: Localpres

El dispositiu preventiu de robatoris a habitatges de Mossos d'Esquadra i Policia Local s'ha cobrat aquest dimarts a la tarda una nova detenció. Els Mossos han detingut dues persones que pretenien robar en un habitatge del carrer de Joan Salvat Papasseit. La col·laboració ciutadana va fer possible la detenció dels dos individus, de 27 i 18 anys, veïns de Cerdanyola i Ripollet. De moment, a dia d'avui, a Sant Cugat s'han produït 36 detencions aquest 2018, segons ha assenyalat Mossos.

Els fets van ocórrer sobre la una de la tarda quan un testimoni va copsar que dos homes saltaven a l'interior de la casa. Pocs minuts després marxaven en direcció al pont de Can Vernet, a tocar de la comissaria dels Mossos, on van ser detinguts gràcies a l'acurada descripció del ciutadà.

Els dos joves no duien cap objecte sostret ja que van desistir de la seva intenció en veure dins l'habitatge la propietària de l'immoble. En l'escorcoll es va localitzar un estri casolà susceptible de forçar bombins de portes. Els homes van ser detinguts acusats d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Aquest dimecres han passat a disposició del jutge que n'ha decretat la llibertat amb càrrecs. Un d'ells, però, ha estat traslladat a la comissaria de la Policia Nacional per motius referents a estrangeria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.