La gent gran animarà el cap de setmana a Valldoreix

Set activitats per totes les edats formen part del programa de la Setmana de la Gent Gran al Territori


  • Comparteix:

El cartell de la iniciativa

El cartell de la iniciativa

Un dinar de germanor al Club Tennis Valldoreix ha donat el tret de sortida aquest dijous a la Setmana de la Gent Gran de Valldoreix. Seran set activitats, dirigides a tots els públics, que el Casal d'Avis de Valldoreix i l'EMD impulsen fins diumenge. Teatre, activitats infantils, música i animació infantil solidària són algunes de les propostes que es repartiran a l'entorn de la seu de l'entitat, la Nau de Cultura i la plaça del Casalet.

ESCOLTA-HO

El vocal de Gent Gran de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló, ha visitat el 'Sant Cugat a fons' i ha explicat que la intenció d'aquestes activitats és 'retre homenatge a la contribució a la societat' que han fet les persones grans. També ha assenyalat que la festa és 'per tothom', no només per la gent gran.

Divendres
17:30h: Inauguració de l'exposició del concurs de fotografies. Al Casal d'Avis.
18:30h: Festival de música amb Coral l'Harmonia, Coral Esclat de Germanor, Músics de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona i joves pianistes. Nau de Cultura.

Dissabte
11:00h: Gimcana matemàtica. Plaça del Casalet.
18:00h: Tarda de Teatre amb grups Espiral, Cercle, Magma, Aire teatral, La Floresta, La Global, El Xoc. A la Nau de Cultura.

Diumenge
12:00h: Àfrica balla amb tots els valldoreixencs, animació a canvi de Djumbai ONG amb Nino Gallissa i el seu conjunt de músics. Plaça del Casalet.
18:00h: Festa de cloenda. Nau de Cultura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.