Sant Cugat acumula més 83 litres per metre quadrat per les fortes pluges


Temes relacionats

S'espera més pluja a Sant Cugat (15/nov/18)

La pluja deixa carrers inundats, problemes de mobilitat i una quinzena d'incidències (15/nov/18)


  • Comparteix:

Protecció Civil demana extremar la prudència en les pròximes hores / Foto: Ajuntament

Protecció Civil demana extremar la prudència en les pròximes hores / Foto: Ajuntament

Les fortes pluges d'aquest dijous a la matinada i el matí han deixat fins a 83,3 litres per metre quadrat fins dos quarts de cinc de la tarda. La màxima intensitat de precipitació s'ha viscut entre les quatre i les cinc de la matinada, quan s'han acumulat gairebé 40 litres, segons dades de l'estació meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) situada al CAR de Sant Cugat. La pluja ha donat treva a la tarda al municipi, que ha registrat prop de sis litres per metre quadrat.

Entre les deu i les onze del matí s'ha viscut un altre episodi d'intensitat de precipitació, tot i que amb xifres més modestes, 12 litres per metre quadrat. Les previsions de l'SMC assenyalen que les pluges continuaran durant tot el dia.

La resta de la jornada ha estat tranquil·la i la pluja ha donat treva al municipi, que ha registrat prop de sis litres per metre quadrat entre les onze del matí i dos quarts de cinc de la tarda. La ratxa màxima del vent ha estat de prop de 21 km/h.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) indica que Sant Cugat viurà una matinada de fortes tempestes des de la matinada fins les nou del matí. Moment en què pluges amainaran. Això sí, el cap de setmana estarà marcat per la pluja i el paraigua estarà present al municipi fins dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.