Veïns de les Planes exigeixen solucions a Endesa pel manteniment de la línia elèctrica

Aquest dijous a la nit ha caigut un pal elèctric i tot el seu cablejat en una casa particular


Temes relacionats

El cablejat aeri a les Planes, cada cop més a prop de desaparèixer ( 2/nov/18)

Els veïns de les Planes, indignats amb el mal estat del cablejat elèctric i telefònic ( 8/jun/18)


  • Comparteix:

Imatges del pal i del cablejat a terra / Fotos: Emilia Cruz

Imatges del pal i del cablejat a terra / Fotos: Emilia Cruz

El mal estat del cablejat elèctric segueix portant maldecaps als veïns de les Planes, que es queixen de la falta de manteniment que hi fa Endesa. Aquest dijous a la nit ha caigut un pal elèctric dins un jardí particular i el cablejat ha anat a parar a la casa del costat, un fet que ha tornat a indignar els veïns, que reclamen a la companyia 'solucions permanents'.

Des de l'associació de veïns expliquen que fa 'anys' que alerten de la situació del pal en concret, que està en 'mal estat' i la companyia només hi fa arranjaments provisionals. Ho ha explicat a Cugat.cat una veïna del districte, Emilia Cruz, qui també ha assegurat que els problemes de cablejat i pals elèctrics estan en tot el barri.

De fet, uns veïns de la zona s'han quedat sense subministrament elèctric, explica Cruz. La companyia ha arreglat els desperfectes i ha assegurat als veïns que solucionaran el problema més endavant, tot i que aquests també han avisat a la Policia Local per les complicacions per entrar a la casa.


Emilia Cruz

Això està posat des de fa 40 o 50 anys i Endesa aquí a les Planes no fa cap tipus de manteniment. A un pal torçat hi posen un altre per aguantar-ho i això està en tot el barri. Es diu a cada consell i els grups de treball, i cada vegada està pitjor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.