Protecció Civil: 30 anys al servei de Sant Cugat

L'associació de voluntaris ha celebrat l'aniversari envoltada de membres i exmembres


Temes relacionats

Què és Protecció Civil de Sant Cugat i què fan els seus voluntaris? ( 6/jul/16)


  • Comparteix:

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Sant Cugat fa 30 anys a la ciutat. Per celebrar l'efemèride ha reunit aquest dissabte membres i exmebres, així com responsables polítics i d'altres cossos que han col·laborat durant aquest temps amb l'entitat. Tres dècades al servei de la ciutat, on l'associació vol continuar creixent en nombre de voluntaris.

Actualment, Protecció Civil compta amb una quinzena de membres. Estan presents a actes culturals de la ciutat, esportius, a situacions d'emergència i en qualsevol incidència on els cossos de seguretat de la ciutat els reclamin. És habitual veure el seu uniforme blau i taronja als grans esdeveniments de la ciutat, com és la Festa Major. Per això, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha destacat la professionalitat dels membres de Protecció Civil, que tot i ser voluntaris estan presents en els moments més importants del municipi.

Una visió compartida pel conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, que va assumir la cartera de Seguretat Ciutadana quan era tinent d'alcalde. 'Fan una feina imprescindible per a la ciutat. Ajuden a garantir la seguretat i ho fan des del voluntariat civil', ha elogiat Puigneró.

L'associació, però, ha volgut dedicar el seu 30è aniversari a totes aquelles persones que han fet possible el grup durant aquest temps. Tres membres han rebut una distinció per portar tres dècades com a voluntaris i el vocal de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló, també ha estat distingit per la seva col·laboració.

Tot i el balanç positiu d'aquest temps, que, entre d'altres els va valdre un Premi Ciutat de Sant Cugat, el president de Protecció Civil, Francesc Fernández, posa l'objectiu ara en el creixement d'una associació que està formada per voluntaris.








Carmela Fortuny

Són 30 anys acompanyant la ciutat, en les seves activitats i en moments com ventades, nevades i aiguats. Tot i ser voluntaris fan una feina molt professional.

Jordi Puigneró

Fan una feina imprescindible per a la ciutat. Ajuden a garantir la seguretat i ho fan des del voluntariat civil.

Francesc Fernández

Hem de créixer en voluntaris. En material potser faria falta renovar algun vehicle, però ara el més important és tenir més voluntaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.