Un jove de 17 anys, veí de Valldoreix, mor en un accident de moto


  • Comparteix:

Un jove de 17 anys ha mort aquest dimarts en un accident de moto a l'avinguda Mas Fuster de Valldoreix. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ja explicat que, segons els primers indicis de la policia, el jove circulava a gran velocitat per aquesta via i ha topat frontalment amb un element de senyalització. Tubau ha afegit que, segons fonts de la investigació, és probable que el jove portés el casc mal posat en el moment de l'accident.

L'accident s'ha produït a les 3 de la tarda a l'avinguda Mas Fuster de Valldoreix. El jove motorista, de 17 anys i veí de Valldoreix, circulava a gran velocitat i ha topat frontalment contra un mirall de senyalització. La topada li ha provocat un fort cop al cap i al tòrax, que li ha causat la mort.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha explicat que la policia creu que la causa de l'accident podria ser l'excés de velocitat.

Jaume Tubau

Tot sembla indicar, segons les proves, que el jove anava massa ràpid. L'avinguda Mas Fortuny està ben pavimentada i senyalitzada.


Segons els indicis recollits per la policia, el jove motorista podria no portar casc en el moment de l'accident. Ho explica Jaume Tubau.

Jaume Tubau

La policia creu que no portava el casc. Ha aparegut a molts metres del cos, i no presentava gairebé rascades.


El jove ha mort com a conseqüència de la forta topada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.