SOS Migdia es concentra contra el decret menjador

Les famílies han celebrat l'unanimitat del ple que ha reprovat l'esborrany


Temes relacionats

Suport unànime del ple a les AFA perquè mantinguin la gestió del menjador escolar (19/nov/18)


  • Comparteix:

Les famílies s'han concentrat a la plaça de la Vila amb una xocolatada / Foto: Cugat.cat

Les famílies s'han concentrat a la plaça de la Vila amb una xocolatada / Foto: Cugat.cat

La plataforma SOS Migdia ha convocat aquest dilluns a la tarda una concentració davant les portes de l'Ajuntament en contra de l'esborrany del nou decret del servei regulador de menjador de la Generalitat. Prop d'una cinquantena de persones, grans i petits, han assistit juntes al debat de la moció que ICV-EUiA i la CUP-PC ha portat al ple en contra d'aquest decret. Tot i que no ha estat una moció institucional, els grups municipals han votat per unanimitat la reprovació del decret després d'una àmplia discussió.

Un cop acabat el debat, les famílies han marxar de la sala de plens per concentrar-se a la plaça de la Vila amb una xocolatada. El portaveu de SOS Migdia, Andrés Muñoz, ha valorat com a 'bona notícia' que els grups municipals s'hagin posat al costat de les famílies i hagin entès les seves preocupacions.

El portaveu ha demanat que, a partir d'ara, 'l'esborrany del decret quedi en un calaix' i s'obri un nou procés on hi hagi diàleg 'sense cap imposició' i on s'escolti l'opinió de les AFA. També esperen que l'Ajuntament traslladi al Departament d'Ensenyament la voluntat de les famílies d'aturar el decret.

SOS Migdia és una plataforma recentment constituïda per famílies dels centres educatius públics de Sant Cugat. A la plataforma hi ha adherides actualment les AFA de les escoles La Floresta, Pins del Vallès, Ferran i Clua, Ciutat d'Alba, Catalunya i Turó de Can Mates, així com la de l'escola bressol Valldoreix.



Andrés Muñoz

Avui hem demanat al ple de l'Ajuntament que l'esborrany del decret de menjador quedi en un calaix i s'obri un nou procés on es pugui establir un diàleg entre les AMPA i les seves representants, cosa que fins ara no ha estat així.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.