El Gran Recapte fa una crida per ampliar el nombre de voluntaris

Encara queden per omplir alguns de la vintena de supermercats que s'hi han sumat


  • Comparteix:

A la ciutat es necessiten 350 persones / Foto: Localpres

A la ciutat es necessiten 350 persones / Foto: Localpres

El Banc d'Aliments busca voluntaris per omplir els torns que queden del Gran Recapte, que tornarà a Catalunya el 30 de novembre i l'1 de desembre. A Sant Cugat es necessiten unes 350 persones per cobrir la vintena de supermercats on es recolliran aliments. L'objectiu, repetir les 4.500 tones que es van recollir l'any passat.

ESCOLTA-HO

El coordinador de la iniciativa a Sant Cugat, Jaume Ibars, i un dels voluntaris, Ricard Olivares, han passat pel 'Sant Cugat a fons' i han remarcat el 'compromís' dels santcugatencs amb la iniciativa. De moment, els torns més difícils d'omplir són 'els de divendres matí' i assenyalen la necessitat d'omplir sobretot els supermercats més petits, ja que 'la gent prefereix les grans superfícies'.

Ibars i Olivares han explicat que un dels aspectes més importants que cal tenir en compte a l'hora d'oferir-se voluntari en aquestes situacions és que qui s'inscrigui s'asseguri que hi podrà ser, i que en cas contrari avisi ja que les baixes trastoquen la planificació i podrien quedar torns sense cobrir. La inscripció es pot fer a través del web del Gran Recapte.

Sobre l'edició d'aquest any, Ibars ha admès que 'sempre patim una mica', però ha assegurat que 'pinta bé'.


Jaume Ibars

Sempre pinta bé perquè tenim per sort gent que ho fa cada any. A més, la gent veu que és necessari i, tot i que cada any patim, sempre ens en sortim molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.