Els Amics de les Arts fan el seu 'assaig' més especial al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Joan Enric Barceló: 'La marxa de l'Eduard és un al·licient per anar més lluny i buscar nous horitzons' (14/nov/18)


  • Comparteix:

La foto promocional del concert / Foto: Els Amics de les Arts

La foto promocional del concert / Foto: Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts comencen a posar el punt final a una era aquest dijous al Teatre-Auditori. L'avantsala del 'Symphonic Project' del divendres al Palau de la Música, que serà l'últim d'Eduard Costa amb el grup, començarà a les nou de la nit en un 'assaig general' obert al públic que ha esgotat totes les entrades, incloses les suplementàries que s'han afegit a l'últim moment.

Una orquestra dirigida per Joan Martorell i formada per 44 músics formats en centres com l'Escola Superior de Música de Catalunya i el Conservatori del Liceu acompanyarà el repertori del grup, que recuperarà per aquest concert especial alguns dels temes històrics de la seva discografia que normalment no toquen en directe, com ha explicat a Cugat.cat un dels membres, Joan Enric Barceló.

L''assaig general' de Sant Cugat va prendre la setmana passada especial importància després de l'anunci de la marxa d'un dels quatre integrants originals, Eduard Costa. 'Ho afrontem amb l'alegria d'haver compartit aquests anys i també com un al·licient per anar més lluny, fer coses noves i buscar nous horitzons', ha explicat Barceló a Cugat.cat.


Joan Enric Barceló

Cadascú ha de triar el seu camí. Ens ho agafem amb l'alegria d'haver compartit aquests anys junts. Ens dóna l'alicient d'anar més lluny, de fer coses noves i buscar nous horitzons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.