Gossos i gats busquen família a la Jornada d'Adopcions d'El Cau Amic

La trobada ha tingut lloc a Jardiland


  • Comparteix:

Una vintena de gossos esperaven l'oportunitat de trobar una llar a la cinquena edició de la Jornada d'Adopcions d'El Cau Amic, que s'ha celebrat aquest diumenge a Jardiland. Els animals han desfilat en dues ocasions, una a les onze del matí i una altra a la una, sota l'atenta mirada de prop d'una cinquantena de persones que buscaven sumar un nou membre a la família. Els gats també eren presents a la jornada, això sí, per mitjà de dossiers informatius amb les seves característiques.

La cita, que també serveix com a festa anual de l'associació, ha repartit xocolata desfeta entre els assistents. També hi havia una parada amb informació sobre els animals de la protectora i objectes fets a mà per a recaptar fons. La jornada d'adopcions d'enguany ha comptat amb la col·laboració de la protectora de Caldes de Montbui.

Des de l'organització Francesc Codonyés ha assenyalat que jornades com aquesta serveixen per conscienciar la gent de la quantitat d'animals que s'abandonen així com la responsabilitat que suposa tenir-ne. El públic ha estat molt atent a les històries de cada animal i alguns d'ells venien a buscar un altre company per a les seves mascotes.

La Kira, la Blanca, el Joan i el Gas són només alguns dels gossos que han assistit a la desfilada perquè a El Cau encara n'hi han quedat prop d'una desena que, a causa d'alguns problemes de conducta o estrès, no se sentirien còmodes entremig de la gent. L'any passat la jornada va acabar amb l'adopció de vuit gossos.




Francesc Codonyés

És important celebrar aquestes jornades perquè és una manera de conscinenciar la gent. Hi ha molts gossos abandonats i tenir-ne un és una responsabilitat. Avui tothom pot trobar un gos especial per a la família.

Assistents

Tenim una gosseta i volíem trobar-li un company o una companya / Hem vingut a buscar un gatet. Tenim dos gosses i un gat i vam pensar que el gat necessitava una 'amigueta' per jugar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.