Afectacions al trànsit per a la millora de voreres i passos elevats a Sant Cugat

Les diferents actuacions es fan entre el 26 de novembre i l'11 de gener


  • Comparteix:

Les obres al carrer d'Orient també afectaran al tram comprès entre la plaça d'en Coll / Foto: Google Maps

Les obres al carrer d'Orient també afectaran al tram comprès entre la plaça d'en Coll / Foto: Google Maps

L'Ajuntament té previst diferents actuacions a diversos carrers i punts de la ciutat. Les obres han començat el dilluns 26 de novembre i s'allargaran fins l'11 de gener. Aquestes millores de la via pública implicaran afectacions i talls de trànsit al carrer Auladell, al pas elevat del carrer de Villà i al pas elevat de la cruïlla dels carrers de Tàrrega i de Víctor Català.

Carrer d'Auladell
Els treballs són per connectar dos embornals al carrer d'Auladell, cantonada amb el carrer de Vilafranca. Les obres finalitzaran el divendres 30 de novembre i implicaran afectacions parcials al trànsit al llarg de la setmana. L'empresa Construcciones Fertres farà aquestes obres en el marc del contracte de manteniment de voreres.

Carrer de Villà
El dimecres 28 de novembre comença la construcció d'un pas elevat al carrer de Villà, al pas de vianants situat davant del golf. L'actuació provocarà l'estretament dels carrils de circulació mentre durin les obres, que s'allargaran fins al 21 de desembre. El carrer de Villà quedarà tallat el 17 de desembre per a la realització de les feines d'asfaltat. L'empresa CIC3 durà a terme els treballs.

Carrers de Tàrrega i de Víctor Català
El dilluns 3 de desembre s'iniciaran els treballs per construir un pas elevat a la cruïlla entre els carrers de Tàrrega i de Víctor Català, que provocaran l'estretament de la calçada del 3 al 18 de desembre. La cruïlla quedarà tallada a l'alçada de Tàrrega, cantonada amb Víctor Català, el 12 de desembre, i el carrer de Víctor Català cantonada amb Tàrrega, divendres 14. Les obres duraran tres setmanes i aniran a càrrec de l'empresa CIC3.

Accessibilitat al carrer d'Orient
Dilluns 10 de desembre comencen les obres de millora de l'accessibilitat del carrer d'Orient amb el desplaçament dels fanals, entre d'altres. Les obres s'allargaran fins l'11 de gener. L'actuació, a càrrec de l'empresa Innovia, comportaran el desplaçament de l'aparcament en el tram que es troba entre la plaça d'en Coll i el carrer de Borrell.

Pintura vial
Es realitzaran tasques de senyalització horitzontal a la zona de Mas Gener. Un cop acabi aquesta zona es passarà a la de Can Majó. Es preveu que les actuacions s'allarguin fins el 2 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.