El carrer de Can Llobet es modificarà per pacificar el trànsit

Serà de plataforma única i amb franges transversals per controlar la velocitat


  • Comparteix:

Estat actual del carrer de Can Llobet / Foto: Ajuntament

Estat actual del carrer de Can Llobet / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament reurbanitzarà el carrer de Can Llobet de la Floresta de cara al 2019. La via es reurbanitzarà en plataforma única i franges transversals de diferent color que ajudin a controlar la velocitat dels vehicles. El projecte, en fase de licitació per gairebé 263.500 euros, forma part de la segona fase del Pla de Millora de la Floresta i té l'objectiu de millorar la via en ser un camí escolar.

El paviment es farà amb dues franges diferenciades. Una de central d'asfalt de tres metres d'amplada per a la circulació de vehicles amb franges transversals vermelloses cada 30 o 40 metres per controlar-ne la velocitat.

A banda i banda de la calçada, hi haurà dues franges de llambordes per als vianants. Al tram més ample del carrer es preveu col·locar-hi bancs, jardineres o enllumenat per trencar la simetria del carrer, ha explicat el consistori en un comunicat.

Per fer-ho, també s'ha anunciat que se suprimirà l'aparcament en cordó actual perquè la via guanyi més amplitud i compleixi amb les dimensions mínimes que exigeix la normativa d'accessibilitat. A més, hi haurà una renovació de l'enllumenat, tres punts de recollida d'aïgues i una reordenació dels serveis.

Actualment, el carrer de Can Llobet, conegut com a Baixada de Can Llobet, té uns 220 metres de longitud que van des de la cruïlla del passeig de la Floresta i l'avinguda de Verge de Montserrat fins el carrer Ginjoler, a tocar de la zona esportiva i escolar de Can Llobet. Té una amplada que va dels sis als vuit metres, amb voreres estretes a banda i banda i places per aparcar a un dels costats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.