Sant Cugat sua la samarreta al Fitness Day

Els ritmes del zumba, l'afrofit, el tabata, el ioga i el pilates han sonat al Parc de Ramon Barnils


Temes relacionats

El Fitness Day s'ajorna al 2 de desembre a causa de la previsió de pluja (16/nov/18)


  • Comparteix:

Els santcugatencs han demostrat estar en ple estat de forma amb les diferents coreografies del Fitness Day. La cita esportiva, que s'ha hagut d'ajornar en dues ocasions a causa de la meteorologia, s'ha celebrat aquest diumenge al Parc de Ramon Barnils. Més d'un centenar de persones s'ha animat a ballar tabata i zumba, i practicar ioga, pilates i afrofit. Els participants han pogut aprendre's els passos perquè les coreografies han estat penjades a Cugat.cat. Després de l'activitat física ha tocat recuperar forces amb un aperitiu a base de fruita.

L'acte ha comptat amb el suport de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, qui ha afirmat que l'activitat posa de manifest que Sant Cugat té 'esperit esportiu' i que els santcugatencs gaudeixen de l'activitat física 'en comunitat i al carrer'. El Fitness Day ha estat una proposta que s'ha fet gràcies a la implicació 'd'empreses privades, clubs esportius i l'Ajuntament', ha remarcat l'alcaldessa.

Amb el Fitness Day, els actes del programa Sant Cugat Ciutat Europa de l'Esport 2018 comencen a enfilar la recta final.

Dia internacional de les persones amb discapacitat
La jornada ha tingut la participació dels usuaris de la Residència Aspasur Valldoreix del Grup Catalònia. Els membres han pogut formar part del Fitness Day amb una coreografia de zumba inclusiva. El Dia internacional de les persones amb discapacitat es commemora aquest dilluns.


Carmela Fortuny

Vull donar les gràcies a tots aquells que han fet possible aquesta jornada: empreses privades, entitats esportives i els departaments d'Esports i Serveis Socials de l'Ajuntament i, sobretot, al públic que avui s'ha posat el xandall per venir a participar de l'activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.