Sant Cugat és la ciutat de l'Estat amb més socis d'Oxfam-Intermon per habitant


  • Comparteix:

Una activitat d'Oxfam-Intermon / Foto: Oxfam-Intermon

Una activitat d'Oxfam-Intermon / Foto: Oxfam-Intermon

Sant Cugat és la ciutat de l'Estat amb més socis d'Oxfam-Intermon per habitant, amb una mica més d'un de cada 100 habitants. Més de 1.200 socis formen part del comitè local de l'entitat, que aquest cap de setmana ha presentat la memòria anual a la ciutadania. El coordinador de la secció, Eduard Unzeta, ha visitat el 'Sant Cugat a fons', on, a més de donar aquesta dada, ha destacat el suport que han rebut per part de socis i ciutadans després de la publicació, a principis d'any, del cas d'abusos sexuals a la filial britànica de l'organització en una missió a Haití.

ESCOLTA-HO

'No es pot jutjat tota una organització per la feina de set o vuit persones', ha argumentat Unzeta, que 'condemna' enèrgicament el seu comportament. Durant l'entrevista, ha explicat també la recaptació del programa de venda de comerç just amb la parada mensual i les puntuals, que supera els 4.500 euros. També ha posat l'accent en els programes divulgatius sobre la desigualtat i la necessitat d'atendre a la migració. L'entitat ha donat suport també enguany al programa d'acollida de refugiats polítics, més concertament una activista colombiana, que ha estat sis mesos a Sant Cugat.

'La feina a Sant Cugat és el reflex de Oxfam-Intermon a la resta del món', ha destacat i ha posat a la llista de deures millorar en la presència a les xarxes socials, que han arrencat aquest any.


Eduard Unzeta

És un reflex de l'acció d'Oxfam-Intermon a nivell global. Dóna atenció a les persones migrants, al sensibilització de la societat en la desigualtat com a element clau per eradicar la pobresa i en el comerç just.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.