El cinema infantil torna per Nadal a Sant Cugat

Cinemes Sant Cugat acollirà el cicle 'Anima't en família' del 27 de desembre al 4 de gener


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa / Foto: Premsa Ajuntament

Moment de la roda de premsa / Foto: Premsa Ajuntament

Les famílies de Sant Cugat podran gaudir de nou del cinema infantil a la pantalla gran. Amb motiu del Nadal, Cinemes Sant Cugat oferirà, entre el 27 de desembre i el 4 de gener, el cicle de cinema 'Anima't en família'. La iniciativa ha estat possible amb la col·laboració de l'Ajuntament, la distribuïdora Pack Màgic i el periodista Joan Ramon Armadàs. Les sessions, en català i també subtitulades, es faran a les quatre de la tarda i tindran un preu de cinc euros. Els dies 30, 31 i 1 no hi haurà projeccions.

Un cicle pensat per a menuts, a partir de dos anys, que vulguin descobrir el setè art, allunyats de 'la estridència' habitual del cinema infantil més comercial. Això ha remarcat Marga Almirall, en representació de Pack Màgic, en la roda de premsa d'aquest dijous, en els mateixos Cinemes Sant Cugat.

Una manera diferent del mostrar el cel·luloide als més menuts i a les seves famílies és el que considera la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, que també ha remarcat la vàlua de la iniciativa com a primera pedra per a un 'futur festival infantil de cinema'.

Això ho deia davant d'un dels artífexs del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Cugat, Joan Ramon Armadàs, que s'ha mostrat esperançat de veure 'una filera de cotxets' aparcats davant dels cinemes pel cicle infantil. Armadàs ha afirmat que l'objectiu de la iniciativa era incloure el cinema en les activitats de Nadal de la ciutat.

Una presentació, la del cicle, que ha coincidit amb la projecció posterior del documental 'Comandante Arian' d'Alba Sotorra, nominada als Premis Gaudí. La realitzadora ha explicat que se senten 'molt feliços' amb la nominació. Opta a la cursa després de guanyar el guardó català amb 'Game over'.

Les pel·licules d''Anima't en família'

'Al sostre del món' (Dijous, 27 de desembre)


'El regal de Molly Monstre' (Divendres, 28 de desembre)


'Laban i Labolina' (Dissabte, 29 de desembre)

Laban i Labolina | tràiler from Pack Màgic on Vimeo.



'Phantom Boy' (Dimecres, 2 de gener)


'Neu i els arbres màgics' (Divendres, 3 de gener)


'Tipitips' (Divendres, 4 de gener)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.