Versions i música en directe: així serà la festa de Cap d'Any de Sant Cugat


Temes relacionats

El Quinto de Nadal arribarà enguany a tots els racons de Sant Cugat (28/nov/18)


  • Comparteix:

Els organitzadors a la roda de premsa de presentació / Foto: Cugat.cat

Els organitzadors a la roda de premsa de presentació / Foto: Cugat.cat

Una vetllada de cinc hores amb música en directe i versions. Així és com Cal Temerari organitzarà la festa de Cap d'Any de Sant Cugat, a l'Envelat que s'instal·larà al parc de Ramon Barnils. Els mestres de cerimònia: els grups Jodie Cash - Just four, Sybarites i Antígones. Les entrades, amb un cost de 13 euros per venda anticipada i de 16, a taquilla, es podran adquirir a partir d'aquest dimecres a la Casa de Cultura i al Casal Torreblanca, a més de la Taverna de Cal Temerari. Com a novetat, les entrades també es podran comprar telemàticament a la plataforma Eventbrite. La festa serà de dos quarts d'una a dos quarts de sis de la matinada.

'Hem volgut fer una proposta cultural de qualitat', ha explicat el membre de Cal Temerari Julià Mestieri en relació amb el cartell de la festa de Cap d'Any i a la incorporació de música en viu.

Jodie Cash - Just four portarà grans versions dels clàssics del Rock and Roll. Qui també farà versions serà Sybarites, que interpretarà cançons de Raphael i Lady Gaga a l'estil reggae o ska. Així ho ha explicat el membre santcugatenc del grup, Miquel Martínez. Per altra banda, el col·lectiu santcugatenc PD Antígones oferirà un punxadisc que barrejarà els ritmes més actuals amb el feminisme més reivindicatiu.

Mestieri també s'ha referit de nou al descontentament en vers la resolució del concurs públic convocat per l'Ajuntament per organitzar activitats a l'Envelat. Un concurs que el col·lectiu va guanyar, però que diu ha estat 'ple d'incoherències internes' i resolt l'última setmana de novembre, fet que ha suposat un sobrecost de 2.000 euros a l'entitat, ha explicat Mestieri. 'Tard i malament', ha sentenciat.

Expansió del Quinto de Nadal
Pel que fa a l'altra activitat organitzada per Cal Temerari durant les festes, el Quinto de Nadal, aquest també se celebrarà a l'Envelat del Parc Ramon Barnils un any més. Serà els dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre en horari de tarda i nit. També es consolida l'espai de Quinto Infantil, que l'any passat va començar amb un taller de pardals i orenetes. Enguany, el Quinto infantil serà el dia 29 a les cinc de la tarda, i a dos quarts de cinc es farà un taller de cantaires previ. També n'hi haurà un altre aquest dissabte a Cal Temerari. A més, per fer possible l'assistència de famílies l'Envelat comptarà enguany amb un espai per a carrets i nadons.

La tradició nadalenca també arribarà enguany a moltes més zones de la ciutat per la implicació de les Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) de diverses escoles. També es mantindran els de Valldoreix i la Floresta. En total, la ciutat tindrà nou Quintos de Nadal diferents.











Julià Mestieri

Creiem que hi ha d'haver una proposta musical de valor, que hi hagi grups locals i música en directe. A més de versions.

Miquel Martínez

El que fem nosaltres és agafar versions de qualsevol altre estiu i les portem al reggae o al ska.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.