Vagues a Renfe i Adif els dies 21 de desembre i 7 de gener


  • Comparteix:

La línia R8 fa parada a Sant Cugat / Foto: Localpres

La línia R8 fa parada a Sant Cugat / Foto: Localpres

CCOO ha convocat vaga a Renfe i Adif al conjunt de l'Estat espanyol el divendres 21 de desembre i dilluns 7 de gener, ha anunciat aquest dimarts en un comunicat. La vaga afecta la línia R8 al seu pas per Sant Cugat. Amb les dues jornades de vaga, el sindicat vol reprovar la 'disminució de les plantilles' i 'l'absència de creació neta d'ocupació'. CCOO exigeix 'un pla de recursos humans plurianual, que permeti la renovació, el rejoveniment i el reequilibri de gènere en l'ocupació ferroviària'.

El secretari general del sector ferroviari d'FSC-CCOO, Manuel Nicolás Taguas, ha exigit en el mateix comunicat 'recuperar l'ocupació perduda, per millorar el poder adquisitiu i materialitzar els increments salarials pactats, per fer complir els acords d'internalització de càrregues de treball i de mobilitat, tant geogràfica com funcional, i per concretar la reducció de jornada acordada per a tot el sector públic'.

Aquest divendres 14 de desembre també hi ha convocada una vaga del col·lectiu d'Intervenció en Ruta de Renfe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.