La desenvolupadora de videojocs Ubisoft amplia les seves instal·lacions de Sant Cugat

La companyia francesa celebra enguany 20 anys a Catalunya


  • Comparteix:

Ubisoft Barcelona creix a Sant Cugat / Foto: Ubisoft

Ubisoft Barcelona creix a Sant Cugat / Foto: Ubisoft

La companyia francesa de vídeojocs amb seu a Sant Cugat Ubisoft amplia el seu estudi de producció ubicat al parc empresarial de Ca n'Ametller. L'empresa ha triplicat el nombre de treballadors en els últims dos anys i, des de la setmana passada, un nou equip ja ha començat a treballar en la recentment inaugurada oficina, un espai addicional que els permetrà seguir creixent i reforçar la seva tasca de desenvolupament de jocs. L'ampliació coincideix, a més, amb el 20è aniversari d'Ubisoft a la ciutat.

Ubisoft va néixer el 1986 a França i va arribar a Catalunya el 1998. Ubicada a Sant Cugat, disposa de més de 130 treballadors i ofereix més de 10 vacants en diverses àrees, com art, programació, disseny, àudio i gestió. Els primers treballs van ser en el desenvolupament de jocs com 'Pro-Rally' i 'Monster Jam' i recentment ha participat de la creació d'obres de sagues com 'Assassin'n Creed', 'Rainbox Six' o 'Beyond good & evil'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.