Avui es constitueix la Comissió Assessora que farà seguiment del Pla Especial de Torre Negra


  • Comparteix:

La Sala del Tapís acollirà una jornada monogràfica sobre aquest espai

La Sala del Tapís acollirà una jornada monogràfica sobre aquest espai

La Comissió Tècnica Assessora pel seguiment de la redacció del Pla Especial del Parc Rural de la Torre Negra es constituirà avui en el marc d'una jornada de reflexió sobre aquest espai natural. La jornada es desenvoluparà durant tot el dia a la Sala de Tapís del Museu de Sant Cugat.

Una jornada tècnica de reflexió sobre Torre Negra, que es farà dissabte des de les 10 del matí fins les 7 de la tarda, serà l'avantsala per constituir la Comissió Tècnica Assessora pel seguiment de la redacció del Pla Especial del Parc Rural de la Torre Negra.

A la jornada es podran fer diferents propostes i hi podran participar tots els ciutadans que ho vulguin. Encara que la idea de la jornada és constituir la Comissió Tècnica Assessora, la decisió que es prengui serà discutida i ratificada en la propera reunió de la Comissió de Seguiment. Ho explica Eduard Pomar, tinent d'alcalde de Medi Ambient.

Eduard Pomar

El que es farà demà serà una proposta per constituir la Comissió Tècnica Assessora. La jornada estarà oberta al màxim de gent que vulgui participar. La decisió, però serà discutida i ratificada en la properareunió de la Comissió de seguiment de la Torre Negra.


El programa de la jornada consistirà en unes ponències sobre la gestió d'espais agrícoles i forestals que siguin similars al rodal de la Torre Negra. Així, pel matí es podran escoltar a diferents gestors de diversos espais naturals que explicaran les seves experiències, i també es podrà sentir una visió global del territori i l'evolució del paisatge de Catalunya a través del Consell de protecció de la natura. A la tarda està previst realitzar una taula rodona amb un representant de l'ADENC i membres del Parc de Collserola, entre d'altres.

Eduard Pomar seguirà totes les ponències i debats de la jornada, i acompanyarà a l'alcalde, Lluís Recoder, que serà l'encarregat de fer l'acte de clausura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.