400 hectàrees protegides de la construcció a l'entorn de Collserola


  • Comparteix:

Imatge del parc de Collserola / Foto: ACN

Imatge del parc de Collserola / Foto: ACN

L'Ajuntament ha preservat de la construcció unes 400 hectàrees de l'entorn del parc natural de Collserola en els darrers anys. En aquesta xifra s'inclouen els àmbits de Can Monmany, Can Busquets i, sobretot, Torre Negra, pel qual el consistori manté un litigi amb els propietaris des de fa dècades. Per l'alcaldessa, Carmela Fortuny, aquesta és una 'lluita' que Sant Cugat guanyarà i això és 'un èxit de tots'.

'No tinc cap mena de dubte que és una batalla que guanyarem' ha afirmat Fortuny sobre Torre Negra durant la tradicional trobada de Nadal amb periodistes. L'alcaldessa ha afegit que es tracta 'd'un gran èxit de tots', del qual ha fet partícips els grups de l'oposició.

Una exemple que se suma a altres iniciatives de preservació de l'entorn com Can Monmany i Can Busquets o la desprogramació dels vials de Cornisa i d'Enllaç, àmbits que s'inclouen en les 400 hectàrees qualificades com a urbanitzables i que la gestió municipal ha protegit de la construcció.

En aquest sentit, Fortuny ha recordat que Sant Cugat aposta per créixer cap a les autopistes i preservar l'entorn proper al parc de Collserola.




Carmela Fortuny

La lluita per salvar Torre Negra ha estat un element clau. No tinc cap mena de dubte que és una batalla que guanyarem.

Carmela Fortuny

Aquest és un gran èxit de tots, també dels grups de l'oposició que han donat suport. És un exemple del model que volem preservar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.