FGC i Rodalies canvien l'horari durant el Nadal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: FGC

Imatge d'arxiu / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Rodalies Renfe modifiquen els seus horaris habituals per adaptar-los a la demanda associada a les festes de Nadal. Pel que fa a FGC, entre el dilluns 24 de desembre i el dilluns 7 de gener tots dos inclosos, els horaris de trens de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu i tindran menys freqüència, mentre que la nit de Cap d'Any s'oferirà servei ininterromput. La línia R8 de Rodalies, que dóna servei a Sant Cugat, acabarà abans de les onze de la nit el servei la vigília de Nadal i començarà a oferir trens més tard de les set del matí el dia 25.

FGC
Durant la vigília de Nadal, el servei de trens finalitzarà a les onze de la nit en totes les línies, mentre que el dia de Nadal els trens circularan fins les dues de la matinada. El dia de Sant Esteve, ho faran fins les dotze de la nit.

Pel que fa a la nit de Cap d'Any, Ferrocarrils de la Generalitat oferirà un servei ininterromput. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa. A la línia Barcelona-Vallès, la freqüència de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Rodalies Renfe
La línia R8, que passa per Sant Cugat, finalitzarà el seu servei abans de l'habitual la nit de Nadal, mentre que el dia 25 els trens començaran a circular més tard. La línia R7 (Barcelona, Sant Andreu Arenal, Cerdanyola-UAB) no prestarà el servei durant les festes nadalenques (des d'aquest dilluns i fins al 6 de gener) a causa de l'important descens de la demanda que es registra en aquesta línia. Així mateix, tres trens de la línia R4 amb destinació Cerdanyola-UAB finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu- Arenal. Des de Renfe recomanen revisar els horaris abans de viatjar aquests dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.