El servei de bus de Sant Cugat amplia flota, recorregut i freqüència


  • Comparteix:

El servei de bus porta novetats / Foto: Cugat.cat

El servei de bus porta novetats / Foto: Cugat.cat

A partir d'aquest mateix dissabte, el servei d'autobús urbà experimenta diverses millores. A banda de l'arribada de dos nous vehicles híbrids a principis d'any, el servei amplia recorregut en algunes línies i freqüència de pas, en algunes altres. L'objectiu de l'Ajuntament és promoure el transport públic i fomentar la mobilitat sostenible.

Els canvis

L1
- Ampliació de l’horari al matí (més freqüència de pas: 7- 7:40 - 8:20 h)


L2
- Desdoblament de la línia i més freqüència de pas a primera hora (7- 8h) en feiners. La separació serà: 2A Vollpelleres i 2B Can Mates. Amb aquesta actuació es connectarà el centre de la ciutat amb l’estació de FGC de Volpelleres i el nou institut Leonardo da Vinci.
- Les freqüències en hora punta seran de 30 minuts per cada un dels serveis, amb dos vehicles més en hora punta. En dissabtes i diumenges i festius es continuarà el servei de la L2 com fins ara.

L7
- Augment de la freqüència de pas en feiners.
- L7B: més freqüència de pas a primera hora (7h - 8 h) els dissabtes.
- L7C (a ca n’Ametller): increment de la freqüència de pas en feiners amb la incorporació de sis torns d’autobús a la línia.


L8
- Augment de la freqüència de pas a primera hora (7h - 8 h) els dissabtes.

L9
- Increment de la freqüència de pas amb la incorporació de set torns d'autobús a la línia en feiners i augment de la freqüència de pas (7:30h - 22:30h) els dissabtes. Els diumenges i festius de la freqüència de pas serà com els dissabtes (fins ara no n’hi havia).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.