Dos Cap d'Any a El Siglo

Els especials de Cap d'Any de 'Cachitos de hierro y cromo' i de 'Ben Trobats' s'han gravat a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'equip del 'Ben Trobats' / Foto: La Xarxa

L'equip del 'Ben Trobats' / Foto: La Xarxa

La sala El Siglo estarà ben present als televisors aquesta nit de Cap d'Any. L'espai ha acollit les gravacions dels programes especials amb motiu de la gresca de TVE 'Cachitos de hierro y cromo' i de La Xarxa 'Ben Trobats'. La música i el bon humor seran els trets comuns dels dos espais.

Cugat.cat, present al 'Ben Trobats'
L'humor, la música, el mentalisme i la màgia són alguns dels elements de la gran festa en què es convertirà aquest Cap d'Any el programa 'Ben Trobats'. El grup tribut a Tom Jones Arkano and the Soul Pumpettes i la música d'Alice and the Wonders i del grup vocal TNT marcaran el ritme de El Siglo.

L'actriu Maria Molins presentarà uns fragments de l'obra 'Cabareta', els jocs del Mag Marín, el mentalisme de David Baró i l'estil de la Dandi Escola de Ball de Mollet del Vallès ens deixaran bocabadats mentre que la companyia Planeta Impro promet fer-nos riure amb els seus monòlegs esbojarrats. També hi tindrà un paper destacat el bàrman italià de Flair Crew, Filippo Tadei, expert en cocteleria 'flair', la seva modalitat acrobàtica. I un col·laborador habitual del programa, el professor Sebastià d'Arbó, farà els pronòstics de 2019.

Clara Tena dirigirà i presentarà aquest programa especial que comptarà amb la participació de David de Dios (sotsdirector del programa) i els periodistes habituals del magazín Bàrbara Sedó (Televisió de Badalona), Martí González (Cugat.cat) i Oriol Carreras (Canal Terrassa).

Música en clau estatal amb accent local
Milkyway amb Virginia Díaz, durant l'enregistrament de l'especial / Foto: 'Cachitos de hierro y cromo'
Milkyway amb Virginia Díaz, durant l'enregistrament de l'especial / Foto: 'Cachitos de hierro y cromo'
'Cachitos de hierro y cromo' compta amb l'actuació del santcugatenc Guille Milkyway i seva banda La Casa Azul, així com La Unión, Las Chillers, Los Punsetes, Putochinomaricón, La Habitación Roja i The Refrescos, entre d'altres sorpreses.

A través de les xarxes socials el programa ha compartit les jornades de gravació amb els diferents grups que hi han anat passant. La sala El Siglo, per la seva banda, ha quedat ambientada al més pur estil d'una festa burlesc.

'Cachitos de hierro y cromo', presentat per Virginia Díaz, és un programa de la 2 de Televisió Espanyola que porta sis temporades en emissió. L'espai repassa, cada setmana, la història musical del país amb les cançons que han marcat a cada generació. Enguany serà la segona vegada que la televisió pública confiï en 'Cachitos de hierro y cromo' per al programa especial de Cap d'Any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.