L'Ateneu aposta per cuina, música i arts en les activitats de gener


  • Comparteix:

L'Ateneu proposa 18 activitats / Foto: Ateneu

L'Ateneu proposa 18 activitats / Foto: Ateneu

Cuina, música, literatura i pintura protagonitzen les activitats de gener de l'Ateneu santcugatenc. Tot plegat arrencarà amb el tradicional recorregut musical pels pessebres en finestra de Sant Cugat i s'allargarà fins el dia 31, amb un monogràfic d'hamburgueses, mandonguilles i croquetes veganes. Pel camí, presentacions de llibres, xerrades sobre lloguers d'habitatge i espectacles diversos per completar la llista de 18 activitats.

El Cercle d'Arts proposarà durant el mes una trobada sobre Frida Kahlo i Diego Rivera, una sessió d'escolta dels 'Rèquiem' de Mozart, Fauré i Duruflé i un tertúlia literària sobre la vida de Gabriel Ferrater. També en l'àmbit cultural, el dia 17 el cantant italià Alessio Arena visitarà la ciutat per primera vegada amb un concert que recorrerà el seu cançoner 'Atacama'.

A l'apartat de cuina, es podrà aprendre a cuinar amb llegums també el dijous 17, arrossos el 22 i hamburgueses, mandonguilles i croquetes veganes el 31. La gastronomia es completarà amb una xerrada i tast de vins amb Vins Noé.

Això sí, no tot serà oci, també hi haurà espai per a activitats com la xerrada sobre lloguers, contractes i fiances a l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.