Un fals inspector de companyia elèctrica roba 500 euros a casa d'una santcugatenca


  • Comparteix:

La comissaria dels Mossos a Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

La comissaria dels Mossos a Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Una santcugatenca del barri de Sant Domènech ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra després que un fals inspector d'electricitat li hagi robat 500 euros. El suposat lladre s'ha fet passar per un empleat de la companyia i, una vegada dins del domicili, li ha demanat a la dona que provés de desendollar alguns aparells de la cuina. En aquest moment ha aprofitat per regirar la casa i ha aconseguit substraure mig miler d'euros.

Des de Mossos d'Esquadra han explicat que es tracta d'un fet delictiu que no és habitual que es presenti amb l'excusa de l'electricitat. En canvi, sí que és més freqüent que es doni amb falsos tècnics del gas. En aquests casos, ha explicat, quan les companyies de gas engeguen una campanya d'inspeccions, avisen el cos policial perquè tingui constància d'on es produiran i, així, poder avisar i informar la població.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.