La cavalcada dels Reis Mags de Valldoreix reparteix més de mitja tona de caramels

La comitiva dels Reis d'Orient estava formada per 13 carrosses


Temes relacionats

Els Reis d'Orient reparteixen màgia i il·lusió pels carrers de Sant Cugat ( 5/gen/19)

Els Reis Mags fan acte de presència i reparteixen caramels entre els més menuts dels districtes ( 5/gen/19)


  • Comparteix:

La cavalcada de Reis Mags de Valldoreix ha recorregut els carrers del territori amb un total de 13 carrosses on Melcior, Gaspar i Baltasar han repartit somriures, il·lusions i més de 550 quilos de caramels entre els centenars d'assistents. La carrossa Domènec Dunfoy ha estat la guanyadora del concurs, seguida de les dels Marxosos i del Tennis Valldoreix.

Des de dos quarts de sis de la tarda la comitiva de carrosses de la cavalcada de Reis d'Orient ha passejat pels carrers de Valldoreix amb l'animació d'Always D. Marching Band amb el lema 'El carrer és nostre' i l'acompanyament de l'espectacle 'Rum-Rum, Trasto Karts' de Xip Xap. Melcior, Gaspar i Baltasar han aprofitat per recollir les cartes dels més petits de la casa, que s'han apropat a les carrosses aprofitant el seu trajecte pels carrers valldoreixencs.

El final del recorregut ha estat a l'Esglèsia Nostra Senyora de l'Assumpció, on Ses Majestats han fet l'ofrena de l'or, la mirra i l'encens. Després han rebut els missatges de nens i nenes que s'han apropat per conèixer en persona els Reis d'Orient a la plaça de l'Assumpció.

Després dels parlaments del president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, qui ha destacat la bona resposta dels valldoreixencs a la cavalcada, i el rei Melcior, els centenars d'assistents han pogut gaudir d'una xocolatada i jugar amb els diferents tallers instal·lats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.