Els Reis Mags fan acte de presència i reparteixen caramels entre els més menuts dels districtes


Temes relacionats

Els Reis d'Orient reparteixen màgia i il·lusió pels carrers de Sant Cugat ( 5/gen/19)

La cavalcada dels Reis Mags de Valldoreix reparteix més de mitja tona de caramels ( 5/gen/19)


  • Comparteix:

Els Reis Mags de l'Orient han repartit milers de caramels en les seves arribades als districtes santcugatencs de Mira-sol, les Planes i la Floresta. L'arribada amb helicòpter de Ses Majestats mirasolenques ha deixat embadalit a més d'un mentre que les Reines florestanes, que han viatjat amb tren, han reivindicat l'essència de la zona en el seu manifest coincidint amb el seu centenari.

La Floresta
La Floresta compleix, aquest 2019, el seu centenari i els Reis Mags de l'Orient han volgut felicitar el districte en primera persona. Com és habitual, Ses Majestats han arribat amb el tren a l'andana de la via que prové de Barcelona, han pujat per l'ascensor que ells mateixos van inaugurar l'any passat i han llegit el seu manifest a la plaça de Josep Playà. Les reines Melcior i Gaspar, i el rei Baltasar han volgut reivindicar l'essència del districte en un any tan especial amb un manifest que han llegit a tres veus. Més tard, muntats a les seves respectives carrosses i cortejats pel cotxe de l'Olímpyc Floresta, han recorregut el districte i han llençat milers de caramels als nens i nenes que s'atansaven. La processó ha acabat al Casino on els més menuts han pogut lliurar les seves cartes a Ses Majestats i els assistents han pogut degustar una xocolata calenta.

Mira-sol
Com és habitual, l'arribada amb helicòpter dels Reis de Mira-sol al camp de futbol no ha deixat ningú indiferent. Des del terreny de joc i amb les primeres cartes al sarró, Melcior, Gaspar i Baltasar han passejat pel districte per acabar degustant més xocolata calenta al Casal de Mira-sol. Els regidors Joan Puigdomènech i Ester Salat, i el conseller del Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han fet acte de presència.

Les Planes
Al ritme del trot dels seus cavalls, els Reis de l'Orient han arribat a les Planes. Ses Majestats han recorregut, tant la part santcugatenca com la barcelonina del districte per acabar a Ca l'Avi on s'ha llegit un manifest. Els regidors Eloi Rovira i Mayte Pérez han rebut Melcior, Gaspar i Baltasar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.