Sant Cugat tanca 2018 amb 1.750 usuaris de teleassistència

La tendència interanual segueix a l'alça


Temes relacionats

El servei de teleassistència: el botó de la tranquil·litat (30/mai/18)


  • Comparteix:

Una usuària del Servei Local de Teleassistència / Foto: ACN

Una usuària del Servei Local de Teleassistència / Foto: ACN

Cada vegada són més les persones que a Sant Cugat són usuàries del Servei Local de Teleassistència. L'any passat es va tancar amb 1.750 beneficiaris d'aquest servei a la ciutat, un 8,2% més que al 2017, quan es van comptar 1.616 persones usuàries. Es tracta d'una tendència que es manté a l'alça des de 2009, quan només hi havia poc més de 600 usuaris.

Tot plegat són dades facilitades per la Diputació de Barcelona, que gestiona aquest servei que dóna cobertura a 18.488 persones al Vallès Occidental. A la demarcació, on hi ha més de 85.000 usuaris, s'ofereix cobertura a l'11,8% de la població major de 65 anys i al 30,8% dels majors de 80.

El Servei Local de Teleassistència, que es pot sol·licitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ofereix atenció immediata davant de situacions de crisi, caigudes o emergències. A més, el programa aporta serveis complementaris com unitats mòbils, dispositius de seguretat i recursos adaptats a les necessitats especials com ara la discapacitat auditiva.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.