Descobreix les cinc activitats que es poden fer avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

El cicle de Cinema d'Autor proposa nova pel·lícula / Foto: Localpres

El cicle de Cinema d'Autor proposa nova pel·lícula / Foto: Localpres

El cicle de Cinema d'Autor, com cada dijous, proposa una nova pel·lícula per veure als Cinemes Sant Cugat en triple sessió. L'agenda d'avui també porta una conferència sobre Stephen Hawking a la Casa de Cultura i el dia acabarà amb tres propostes musicals: un concert de música d'autor a l'Ateneu, un de rock al Casal Torreblanca i un de jazz a El Siglo.

CINEMA

Cinema d'autor: 'L'atelier' ('El taller de escritura') | 17.00; 19.30 i 22.00 - Cinemes Sant Cugat

A La Ciotat (sud de França), un grup de joves ha estat seleccionat per escriure un relat policíac amb l'ajuda d'una famosa novel·lista. En VOSE. Preu: 4,5 euros. Menors de 25 anys: 3,5 euros.


CONFERÈNCIA

'Homenatge a Stephen Hawking: breu història d'un univers incommensurable' | 20.00 - Casa de Cultura

Conferència a càrrec d'Emili Elizalde, professor d'Investigació de l'Institut de Ciències de l'Espai (IEEC-CSIC).Organitza l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix. Entrada gratuïta.


CICLE

Concert. 'La Cambra de l'Ateneu': Alessio Arena | 20.00 - L'Ateneu

El 'cantascrittore' napolità Alessio Arena arriba per primer cop a la ciutat i proposa una viatge emocional a través de la cançó d'art amb 'Atacama'. Músiques d'autor que viatgen de Xile, Catalunya i Nàpols. Entrada gratuïta.


CONCERT

J. Furas Trio | 21.00 - MUT-Casal Torreblanca

Concert de rock i fusió instrumental. Amb Jordi Foraster, guitarra; Dani Toso, baix; i Moisés Baño, bateria. Entrada gratuïta. Aforament limitat.


JAZZ

Jazz a El Siglo: Crazy Trio & Matthew Simon | 21.00 - Sala 1 d'El Siglo

Crazy Trio, formació, capitanejada per Oriol Gonzàlez, compta amb una de les sonoritats més escoltades en el jazz i el swing. Ariel Vigo al saxo alt, Jordi Giso al teclat Hammond, Oriol Gonzàlez a la bateria i Matthew Simon a la trompeta. Preu: 10 euros / 5 euros estudiants de música acreditats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.