L'EMD arranja la zona de la riera de Can Cabassa després de les fortes pluges


Temes relacionats

Sant Cugat registra una quarantena de sortides de Bombers arran de les pluges (16/nov/18)


  • Comparteix:

La riera de Can Cabassa i els esbornals de Valldoreix s'arranjaran després de les fortes pluges de novembre / Foto: Manel Cervantes (@manelcervantese) i EMD

La riera de Can Cabassa i els esbornals de Valldoreix s'arranjaran després de les fortes pluges de novembre / Foto: Manel Cervantes (@manelcervantese) i EMD

En marxa les tasques de neteja del tram del torrent ubicat entre el carrer Eivissa, de Valldoreix, i el carrer Fuerteventura, de Sant Cugat, malmès pels forts aiguats registrats al territori el passat novembre. L'actuació és a càrrec de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) en coordinació amb l'EMD de Valldoreix i s'allargarà entre dues i tres setmanes. Paral·lelament, l'EMD ha començat la millora del servei de canalització d'aigües per evitar inundacions com les de fa tres mesos.

Les millores consisteixen en la reparació i consolidació del talús de la part santcugatenca de la riera i l'eliminació i neteja de les restes sòlides acumulades a la resclosa. L'equip tècnic instal·larà una escullera amb la finalitat de reduir els processos erosius produïts per l'acció de l'aigua i regularitzar el corrent de la riera. Els tècnics de l'ACA han informat a l'EMD que la intervenció s'allargarà entre dues i tres setmanes.

Més millores a causa de les pluges
En paral·lel, l'EMD ha començat les tasques de millora del servei de canalització d'aigües pluvials de la vila amb la substitució de les actuals reixes, que han quedat desfasades, per unes més àmplies i efectives que evitin els embussaments i inundacions. L'actuació se sentra en l'avinguda de Ramon Escayola, entre el passatge de Merla i el passatge de Rossinyol, i al carrer del Parc, entre el passatge de la Font i el passatge de la Piscina. Les obres estaran enllestides en una setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.