Cugat.cat et proposa cinc activitats per fer avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Conferència sobre els guerrers de Xi'an / Foto: Jmhullot / CC by 3.0

Conferència sobre els guerrers de Xi'an / Foto: Jmhullot / CC by 3.0

Si tens l'agenda buida per a aquest dimecres Cugat.cat et proposa cinc activitats diferents per fer a Sant Cugat. El dia comença amb un espai familiar a Mira-sol que es repeteix a la tarda a La Floresta. L'agenda la completen dues conferències, una nova sessió del projecte ExperimentAI i la presentació del llibre 'Els límits de Quim Porta', de Josep Pedrals.

FAMÍLIA

Espai familiar | 10.00 i 16.00 - Casal de Mira-sol i Casino de la Floresta

Espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Al matí a Mira-sol i a la tarda a la Floresta.


CONFERÈNCIA

'Caterina, la Gran de Rússia' | 18.00 - Xalet Negre

Caterina de Rússia, princesa alemanya que va contraure matrimoni amb el dèbil Pere II, es caracteritza per haver convertit Rússia en una gran potència europea. A càrrec del doctor en Història i professor, Manel López.


EXPERIMENTAI

'Detectem la nostra personalitat' | 18.00 - Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori

A la Library Living Lab es descobrirà si una màquina pot detectar la personalitat d'una persona. ExperimentAI és una activitat periòdica del Centre de Visió per Computador de la Universitat Autònoma de Barcelona (CVC-UAB).


CONFERÈNCIA

'El llarg viatge dels guerrers de Xi'an. Història dels primers emperadors de la Xina, dues dinasties i una ambició' | 18.00 - Arxiu Nacional de Catalunya

Xerrada sobre els guerrers de Xi'an a càrrec de l'especialista en conservació i restauració del patrimoni, Ignasi Millet. Organitza Amics de la Unesco Sant Cugat del Vallès.


LITERATURA

Presentació de llibre: 'Els límits del Quim Porta', de Josep Pedrals | 19.30 - Alexandria Llibres

Presentació a càrrec de l'autor, Josep Pedrals, i organitzada oer Alexandria llibres i l'Associació Gabriel Ferrater. Entrada gratuïta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.