La Unipau dedica aquest diumenge la Diada per la No-violència a la fotògrafa Leila Alaoui


  • Comparteix:

La Diada es tornarà a fer a la plaça dels Quatre Cantons / Foto: Cugat.cat

La Diada es tornarà a fer a la plaça dels Quatre Cantons / Foto: Cugat.cat

La Unipau dedica aquest diumenge a les dotze del migdia la Diada per la No-violència anual a la fotògrafa francomarroquí Leila Alaoui. Com cada any, el diumenge més proper al 30 de gener, efemèride de l'assassinat de Mahatma Ghandi, per recordar la importància de la no-violència com a actitud personal i col·lectiva. Per homenatjar Alaoui, assassinada l'any 2016 a Burkina Faso, l'actriu i directora brasilera Jennifer Jacomini posarà veu i ànima a la fotògrafa.

ESCOLTA-HO

Nascuda a París, Leila Alaoui va dedicar la seva feina com a fotògrafa a tractar la migració, la visibilització de la pobres i els drets de la dona al món àrab. Entre els seus treballs més destacats s'hi poden trobar 'Travessies', que tracta els viatges dels marroquins migrants a Europa, el llibre 'Els marroquins', sobre col·lectius oblidats al seu país i el vídeo-reportatge 'Herois diaris de Síria', que s'apropa refugiats als camps d'acollida al Líban, Jordània i Iraq.

El membre de la Unipau José María Perceval ha passat pel magazín 'Sant Cugat a fons', on ha explicat que aquesta activitat és l'única de l'any on la Unipau surt directament al carrer, un fet que s'aprofita per acostar-se a la ciutadania i fer arribar el seu missatge.


José María Perceval

Hi ha gent que passa, mira amb curiositat i gent que ens coneix. És l'acte de la Unipau de connexió amb el carrer, és un contacte amb la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.