Consulta els nous horaris de l'Oficina Municipal d'Escolarització


  • Comparteix:

L'horari de l'OME s'adapata per al període de preinscripcions / Foto: Ajuntament (Santcugat.cat)

L'horari de l'OME s'adapata per al període de preinscripcions / Foto: Ajuntament (Santcugat.cat)

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) oferirà entre el 26 de febrer i el 13 de juny atenció amb cita prèvia per informar i assessorar sobre la preinscripció per al curs 2019-2020. L'horari del servei s'adapta durant aquest període, que en el cas del segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria serà del 29 de març al 9 d'abril, segons la previsió feta per la Generalitat. Aquest tipus d'atenció es farà els dimarts i els dijous, de nou del matí a dues de la tarda, tot i que els dijous també atendrà visites de quatre a dos quarts de set. Tota la informació sobre les preinscripcions i la matriculació es pot consultar a l'especial de Cugat.cat.

Horaris de l'OME
  • Del 26 de febrer al 13 de juny de 2019: els dimarts i dijous, de 9 a 14 i dijous també de 16 a 18.30 amb cita prèvia

  • Els dies de preinscripció, del 29 de març al 9 d'abril de 2019: de dilluns a divendres de 9 a 14 i els dijous també de 16 a 18.30

  • Els dilluns de 10 a 14: entrevistes concertades des de l'Oficina Atenció Ciutadana (OAC), per a famílies nouvingudes i peticions d'escola fora de termini

  • També es poden fer consultes telefònicament al Servei d'Educació, trucant al 93 565 70 00

  • Es pot demanar cita prèvia trucant al 010 (des de telèfon fix), al 90 010 49 41 (des de mòbil o fora del municipi) o bé per Internet, en aquest enllaç.

    L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) és el servei municipal d'informació, orientació i assessorament de l'escolarització dels centres d'educació infantil, primària i secundària, públics i concertats.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.