L''Estocs a Fora' d'hivern té lloc aquest dissabte


Temes relacionats

El bon temps acompanya un 'Estocs a fora' d'hivern que espera rematar la temporada (24/feb/18)


  • Comparteix:

Les botigues obriran des de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre / Foto: Cugat.cat

Les botigues obriran des de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre / Foto: Cugat.cat

L''Estocs a Fora' d'hivern torna a omplir el centre de Sant Cugat d'ofertes aquest dissabte. La jornada de botigues al carrer amb descomptes per tancar la temporada de rebaixes implicarà 75 botigues per tot l'eix comercial des de la plaça de Lluís Millet fins a la d'Octavià. Les botigues estaran obertes des de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre. L'objectiu, com cada any, és millorar els números de la temporada d'hivern i per això els comerciants faran un 'esforç addicional als descomptes', com ha explicat el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.

Els comerciants esperen amb ganes aquesta jornada, que s'ha anat avançant els últims anys i ara es fa gairebé un mes abans que quan va començar. Carballo ha explicat que els períodes de rebaixes s'han anat difuminant cada vegada més amb els canvis legislatius i la capacitat de les grans superfícies per fer descomptes en qualsevol moment. Per això, el comerç local ha hagut de fer canvis per poder trobar el seu lloc al mercat.


Jesús Carballo

Els primers 'Estocs a fora' que feiem eren el 5-6 de març, quan finalitzaven les rebaixes. Ens hem anat avançant perquè el període de rebaixes cada vegada s'escurça més perquè no té sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.