L'AECC omple la sala El Siglo per fer pinya contra el càncer

L'entitat, amb el suport de la Penya Blaugrana, ha organitzat un concert solidari que ha recaptat més de 3.000 euros


  • Comparteix:

Més de 300 persones han respost a la crida de la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i de la Penya Blaugrana Sant Cugat per plantar cara al càncer infantil. Les dues entitats han omplert la sala El Siglo amb un concert solidari a càrrec del grup Kobe, que ha recaptat 3.161 euros que es destinaran a projectes d'investigació i al tractament de la malaltia. A la trobada s'ha ofert una rifa on el més afortunat s'ha pogut endur una samarreta del Barça signada per jugadors com Leo Messi, Luís Suárez i Gerard Piqué.

L'acte, d'ambient familiar, ha arrencat amb un testimoni d'un voluntari de l'AECC, que dedica un parell d'hores a la setmana a jugar amb infants malalts de càncer al Taulí de Sabadell. 'Avui estem aquí, però demà podem estar a l'altra banda de la línia', ha dit per convèncer els assistents a sumar-se al voluntariat.

La presidenta local de l'AECC, Esther Alòs, ha agraït l'esperit solidari de Sant Cugat, que s'ha bolcat amb la iniciativa, que és possible gràcies a la bona entesa amb la Penya Blaugrana. Des de l'entitat esportiva, el vicepresident, Joan Carles Galofré, ha posat en valor la col·laboració, que es va engegar l'any passat i que es podria mantenir per molts anys.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, i la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, no s'han perdut l'esdeveniment.




Esther Alòs

La gent sempre respon quan es tracta del càncer.

Joan Carles Galofré

Tenim un acord amb l'AECC des de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.